Cum putem colabora?

Două tipuri de parteneriate, simple și rapide: (1) rămâi pe cont propriu și beneficiezi de reduceri exclusive la plasele comandate pe site sau (2) te alături celei mai recunoscute echipe de montatori profesioniști de plase. Află mai multe despre fiecare din ele, mai jos.

Parteneri Independenți

Cont -> Comenzi -> reduceri

Parteneri Independenți

Cont -> Comenzi -> reduceri

Primul pas este să îți creezi un Cont de Partener pe site, apoi poți să comanzi plase pentru proprii tăi clienți.

Vei primi câte 1 punct pentru fiecare 100 lei din fiecare comandă de plase plasată prin contul de partener deschis pe site.

Numărul de puncte acumulate în cont în ultimele 45 de zile determină nivelul de parteneriat: Bronz, Argint, Aur sau VIP.

În funcție de nivelul la care te afli, beneficiezi de reduceri la comenzile ulterioare plasate prin contul tău de partener.

1. Îți creezi un Cont de Partener

Accesează pagina de înregistrare cont și crează-ți contul de partener introducând adresa ta de email. Stabilește o parolă de acces la contul de partener cunoscută doar de tine și greu de ghicit.

2. Acumulezi puncte în cont

Vei primi câte 1 punct pentru fiecare 100 lei din fiecare comandă de plase plasată prin contul de partener deschis pe site. Pe parcursul procesului de comandă, te vom informa cu privire la numărul de puncte care se vor adăuga în contul tău imediat ce curierul îți va preda comanda.

3. Panou de control

În panoul de control al contului tău poți să-ți vezi comenzile recente, să-ți administrezi adresele de livrare și de facturare și să-ți editezi parola și detaliile contului. De asemenea, ai acces la situația contului tău de partener.

4. Puncte disponibile

Accesând pagina „Situație partener” din contul tău, ai acces la toate detaliile, începând cu numărul de puncte disponibile. Acesta este numărul de puncte acumulate în cont în ultimele 45 de zile și determină nivelul de parteneriat:
• Bronz: între 10 și 49 puncte;
• Argint: între 50 și 149 puncte;
• Aur: între 150 și 299 puncte;
• VIP: peste 300 puncte

5. Nivelul actual

În această secțiune vezi exact care este nivelul de parteneriat la care ai ajuns. De asemena, afli numărul de puncte de care mai ai nevoie pentru a trece la nivelul următor.

6. Activitate transparentă

Monitorizezi în timp real și transparent toate mișcările de puncte din contul tău. Vei știi astfel în orice moment care a fost evoluția parteneriatului nostru și cum ai ajuns la nivelul de parteneriat la care te afli la un moment dat.

7. Beneficii parteneri

În funcție de nivelul la care te afli, beneficiezi de reduceri la comenzile ulterioare plasate prin contul tău de partener:
• Bronz: 12% discount;
• Argint: 16% discount;
• Aur: 21% discount;
• VIP: 27% discount.

Crează Cont Partener

Parteneri Afiliați

Contract -> Lucrări -> Comision

Parteneri Afiliați

Contract -> Lucrări -> Comision

Dacă ai vizitat paginile site-ului, probabil ai remarcat că le oferim clienților care comandă de pe site posibilitatea de a achizționa și servicii de măsurare și/sau montaj al plaselor de țânțari comandate.

Partenerii Afiliați care au un contract de colaborare încheiat cu noi sunt cei care execută aceste lucrări la domiciliul clienților. În baza contractului, 85% din prețul achitat de client pentru executarea acestor servicii este virat în contul bancar al Partenerului Afiliat.

În plus, Partenerii Afiliați primesc lunar 500 de puncte pentru a le asigura continuu statutul de Partener VIP, indiferent de numărul de comenzi plasate pe cont propriu. Astfel, Partenerii Afiliați beneficiază de discount de 27% la orice comandă plasată prin contul lor.

Scrie-ne un mesaj din care să reiasă că dorești să devii Partener Afiliat, împreună cu localitățile din România în care vrei să-ți desfășori activitatea de măsurare și montaj plase și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a definitiva și semna contractul.

Explorează și alte avantaje de a deveni parteneri

Încă mai ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi și îți oferim orice alte informații mai ai nevoie.

Contact